Enterwip 2016

, , No Comments
Alhamdulillah, selesai sudah Konvensyen Keusahawanan Internet 2016 yang berlangsung di PWTC Kuala Lumpur. Dengan bayaran RM20 seorang, ianya sangat berbaloi. Sebenarnya pakcik hanya bayar RM10 sebab pakcik datang ber-3. Pihak penganjur ada pakej Kombo dan ianya lebih jimat.




Sepanjang konvensyen 2 hari ini, banyak yang pakcik belajar. ada seramai lebih kurang 40 tenaga pengajar, SIFU yang terlibat dalam konvensyen kali ni. Memang tak sempat nak menuntut ilmu dengan mereka semua, tapi pakcik dapat jugak sedut ilmu daripada 2 3 orang sifu.

Antara yang pakcik belajar di konvensyen ni ialah marketing, copywriting, SEO dan macam-macam lagi. Secara keseluruahannya pakcik bersyukur sebab dapat peluang join konvensyen kali ni


Terima kasih kepada pihak Persatuan Usahawan Internet Malaysia (PUIM) kerana menganjurkan aktiviti macam ini. Diharap tahun depan ada lagi dan ianya lebih power daripada tahun ini. Bab masalah pendafataran hari pertama tu takpelah, tutup sebelah mata je... hopefully tahun depan pihak penganjur dapat buat pendaftaran yang lebih sistematik ye.. SEPP sikiittt.. ;)

Sekian.

0 comments: