Harini cukup 1 minggu Training kat Ageis. Belajau pasal produk client. Masa training ni rehat agak limited and tak sempat nak makan pun. Mujur harini bawak bekal amicobell . Mulut Trainer kumat kamit mengajau kat depan, aku pun kumat kamit mengunyah benda ni kat belakang.



Untuk korang yang selalu busy-busy tu sampai takda masa nak makan, nah kasi order kat amicobell satu kali.. Kalau tak silap aku, dia ade buat delivery utk certain area. Unik, sedap dan mengenyangkan. Apa kata korang pulak cuba try test makan chesekut nih