Safiq Rahim Berjaya Mencari Pembuka Selera Malaysia.

, , No Comments
Salam... 2-1 itulah angka kemenangan Pasukan Malaysia terhadap Taiwan/Chinese Taipei.  Korang tau tak aku citer pasal ape nie? aku tengah citer pasal perlawanan bola sepak lah :) Tadi da berlangsungnya perlawanan pertama diantara kedua-dua negara.

Aidil Zafuan


Walaupun Malaysia menang 2-1 tadi.... tetapi muka tidak puas hati dan resah jelas terpancar di muka penjaring gol ke-2 Pasukan Malaysia pada malam tadi iaitu Aidil Zafuan. Mungkin beliau risau dengan bekalan yang sedikit ini untuk dibawa ke Taiwan/Chinese Taipei. Safiq Rahim adalah penjaring gol pertama 
(pembuka selera)
Safiq Rahim

Berdasarkan keputusan sekarang nie, Taiwan/Chinese Taipei hanya perlu menang 1-0 disana nanty. ini kerana Taiwan/Chinese Taipei telah mempunyai kelebihan 'gol ditempat lawan'. 

Walaupun Taiwan/Chinese Taipei dapat kelebihan tu..... aku tetap yakin Pasukan Malaysia akan menang dalam perlawanan ni sebab kalau Taiwan/Chinese Taipei ada kelebihan 'gol ditempat lawan' Malaysia pon ada kelebihan sendiri... nak tau? Malaysia hanya perlu buat 1 jaringan awal dan maintain sehingga tamat perlawanan nanti... masa tu.... walaupun seri 1-1 di Taiwan/Chinese Taipei... Malaysia tetap jadi pemenang disebabkan keputusan agregat... So, Pasuakan Malaysia masih mempunyai peluang yang cerah..... 
Taiwan/Chinese Taipei
MalaysiaGood Luck Pasukan Malaysia.... semoga kemenangan akan menjadi milik anda pada 3 Julai nanty :) dan aku nak ucapkan TAHNIAH diatas kemenanagan sebentar tadi..

0 comments: