Saddamlife Dan Favicon Baru

, , No Comments
Salam, aiiisshhh selang seminggu baru ade entry baru kat blog S nie hihihi. Entry nie S nak bagitau yang kini blog S, Saddamlife da ade perubahan sikit... poyo je.. Korang perasan tak dekat tab korang? Kat tab tu ade tulis nama blog atau nama entry yang korang tengah bukak. Contohnya korang boleh tengok gambau kat bawah nie.


Favicon lama

Nampak da? bagusss.. :) 'B' favicon tu memang default. Maksudnya semua blog akan mempunyai logo 'B'. Kalu ada blog yang mempunyai logo lain selain 'B ' tu... maknanya owner blog da ubah favicon die. Macam yang S bagitau kat atas, S nak tukar favicon tu menjady logo lain.. Boring da tengok favicon 'B' kaler oren tu... ceh lupa daratan betul S nie hihihih :p

So, hasil selepas S tukar favicon blog S nie, ianya jadi macam yang kat bawah nie atau pon korang boleh tengok sendiri kat atas tu..tu..tu.. hihihi :p

Favicon baru

'B' bertukarrrrrrrrrrr... 'SL' ... :) 
S da tukarkan logo favicon 'B' tu menjadi logo favicon 'SL' berwarna biru dan berlatar belakangkan warna hitam. Saiznya pulak 16x16. Sebab apa S pilih huruf 'S' dengan 'L'?? Kenapa S tak pilih 24 huruf yang lain? Jawapannya ialah 'S' membawa maksud Saddam dan 'L' pulak maksudnya Life. So, bile bergabung macam ala-ala Power Rangers.. terhasil lah 'SaddamLife'.

Sampai sini je post S ni ok..nanty kalau ade ape-ape perubahan kat blog S nie.. S bagitau yer.. :)
Tata... :)

0 comments: