Entry Bertarikh 1//1/11..

, , No Comments

New Year.

Assalamualaikum, pertama sekali S nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2011. Semoga tahun nie membawa lebih makna kepada pembaca-pembaca blog S yang tak seberapa nie :D Kini 2010 hanya tinggal kenangan dan dah jadi golongan 'dulu-dulu'. Macam mana dengan korang?? Berjaya ke capai target-target atau pon azam-azam yang korang set kan pada 1/1/10? Ade ke azam yang difowardkan hingga tahun nie? S rasa mesty ade kan? hihihih biase lah tu, akan ade punye azam yg terpaksa difowardkan.. betul tak? kalau tak betul, S ucapkan "Tahniah kerana anda telah berjaya"!!! hhuhuhu.

S tak tau lah samada korang perasan atau tidak, tahun baru pada tahun nie berlainan sikit dengan tahun sebelum-sebelum nie. Cuba tengok tajuk entry nie... special kan?? hihihih sebebnaunye, S pon takmau terlepas peluang menempek 1 post bertarikh istimewa nie... 1/1/11 atau 01/01/11 atau 01/01/2011 atau 1 Januari 2011 atau pon.... aisshh cukuplah tu, banyak da.. hihihi :p

Secara tak langsung jugak, post nie ialah post pertama S. Penghujung tahun 2010, S banyak buat post mengenai Piala Suzuki 2010... huhuhu keyword femes tu.. S saje cuba try test.. nampaknye ade jugak tempiasnye kena pada blog S nie.. Actually ciput je pon. Almaklumlah, blog mentah lagy :)
Kelong Paradise

Banyak jugak perkara-perkara menarik yang berlaku dalam tahun 2010 nie. Banyak info dan pengalaman yang S dapat pada tahun 2010. Tahun 2010 juga ade jugak S pergy kat tempat-tempat menarik, antaranya pergy jalan-jalan kat Universal Studio Singapore, Teluk Kemang Port Dickson bersempena Project Revive dan yang terbaru Pertandinagn Memancing di Kelong Paradise Waterfront Resort di Sabak Bernam yang ditaja sepenuhnya oleh TM... (Thanks Hazeze kerana sudi ajak aku ye.. hihihi )

Kesimpulannya S ingin ucapkan sekali lagy Selamat Tahun Baru kepada pembaca-pembaca blog saddamlife nie. Terima Kasih kera sudi melawat blob S nie... Tata...

P/s: Thanks bro zuarxpdc kera sudi Tag S.. hihihi :)
P/ss: kalau ade mase lebih, S buat entry pasal tempat2 menarik yang S pergy tu..huhuhu

0 comments: