Piala AFF Suzuki: Malaysia 1 Vietnam 0??

, , No Comments
Salam, hai berjumpa lagy kita didalam rancangaaaannnn….. Saddamlife!!! hahaha sejak bile pulak saddamlife ade rancangan TV ;)  Ek eh, betul ke tajuk entry nie? Lain macam je tengok. Betul tak?? Hihihihi :p Memang salah pon, tajuk nie bukan keputusan perlawan bola sepak Piala AFF antara Malaysia dan Vietnam sebentar tadi.

urrmm..
Ianya hanyalah tanggapan S sebelum perlawanan bermula. Ternyata, sangkaan S meleset sama sekali. S sangkakan Malaysia hanya menang tipis keatas Vietnam tetapi malangnya, dan malang sekali untuk Vietnam apabila Safee Sali telah menjadi HERO Malaysia pada malam tadi apabila berjaya menjaringkan 2 gol pada minit ke-60 dan minit ke-79. CAYALAH bro :) Maksudnye, keputusan perlawanan separuh akhir pertama telah di menangi oleh Malaysia iaitu 2-0 huhu :)

inilah hero nyerrr :)
Ini bermakna, Malaysia telah meletakkan sebelah kaki ke peringkat akhir manakala sebelah lagy akan ditentukan pada hari Sabtu nanty. S amat berharap agar pasukan Malaysia Berjaya meletakkan kedua-dua kaki ke peringkat FINAL nanty.  Tahniah kepada pasukan Malaysia. Teruskan mengharumkan nama Negara dipersada dunia. Majulah sukan untuk Negara ;)


Sampai sini je S merepek kerepek… nantykan entry berikutnye ;)
 (ade ke org nak bace? :p )
Tata…

0 comments: