Pertunangan Heliza dan Hafiz Hamidun

, , No Comments
Bertunang?

Assalamualikum, Hai, Terkejut dengan tajuk atas tu? hihihi... Kalau terkejut, tarik nafas dalam-dalam bagaikan laut..pastu baca statement bawah ni :

Hafiz Hamidun

"Actually taklah bertunang, kami berdua rapat sebab company saya ialah consultan untuk Heliza Helmi Production. Itu sahaja."

Ha, dah baca?? Sekarang da boleh lepaskan nafas korang tu. Tarik lama-lama kang pengsan pulak... S takmau tanggung ok ;) Sebenaunye, mereka ni tak bertunang pon, Ianya Gosip semata-mata. Entah sape yang jadi stater gosip nie pon S tak tau. Tapi yang pastinya bukan S ye :p

Tapi menurut sumber berita ni, mak Heliza ade melawak dengan saudara Hafiz kita nie dengan berkata:

"Berapa dulang nak hantar bertunang nie?"

Kembar Heliza.. :p

Hihihi.... Lawak juge mak kepada cik Heliza yang bermata Bolat ni. S rasa, ramai peminat die yang sukakan mata die yang Bolat tu.. Urm, kalau makcik tu dah tanya macam tu, S rasa mereka macam dah rapat dan tak mustahil lawak nie boleh jadi satu pertanyaan yang serious..kan..kan :p

Sampai sini je S merepek kerepek ye... S nak pegy tengok kerepek kat dapur ada lagy atau tidak... TATA :)

Sumber: beautifulnara, Heliza, Hafiz Hamidun

0 comments: