JUMAAT Cuti Umum Sempena Malaysia Juara Piala Suzuki 2010

, , No Comments
Salam, ha.. jangan terkejut sampai tak boleh bernafas pulak and tak payah tonyoh-tonyoh bijik mata korang tu. Memang betul ape yang korang tengok dan baca nie. Jumaat ini bertarikh 31 Disember 2010 Malaysia akan cuti umum. Selepas Perlawanan berakhir tadi Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak isytiharkan cuty. Yeeaayyyyy...!!!!



Kalau korang still tak percaya jugak, kalau korang takut S menipu korang, pekena korang, silalah melawat website Berita Harian dan Utusan Malaysia. Klik link kat bawah nie ye :)


Berita Harian:
Untuk pengetahuan korang semua, cuti nie diberikan sempena Pasukan Bola Sepak Malaysia menjulang Piala Suzuki buat pertama kali. Kepada pemain-pemain Malaysia, terima Kasih sekali lag ya, kerana anda kami rakyat Malaysia dapat cuti umum. Terima Kasih... Terima Kasih... Terima Kasih :)

Sampai sini dulu S merepek kerepek kali nie ye.. Selamat bercuty hari Jumaat ni :D 
Tata...

0 comments: