Anugerah Skrin TV3 / ASK 2010

, , No Comments
Salam, hai... pukul 9 tadi korang buat ape? Korang percaya tak S ade kuasa. Kuasa yang boleh tau ape korang buat tadi huhuhu :p Tadi korang duduk diam-diam depan TV kan? haaa..haaa... baiik mengaku.. kalau tak nanti TV korang pecah... ;) Rancangan yang korang tengok pulak mesty Anugerah Skrin  kat TV3 yang di hoskan oleh Awal Ashaari dan Vanida Imran kan..kan..kan.?? See, S da cakap, S ade kuasa..huhuhu.
TV3 Malaysia

Amacam, korang berpuas hati ke dengan keputusan-keputusan tu? Kalau tak puas hati, pergy hentak kepala kat dinding umah korang :p Bagi S, S tak dapat nak komen banyak-banyak, sebab S tak tengok sepenuhnya rancangan tadi... sebab S kerja... dalam pukul 11 tadi baru balik. Bile da balik, ade sedara datang umah pulak... Seperti kebiasaan, menjadi tugas S untuk ke kedai makan membeli ape yang patut. Masa kat kedai makan tu, S sempat tengok Shaheizy Sam terima anugerah. Dia dapat anugerah khas juri iaitu Anugerah Khas Yasmin Ahmad. Bagy S, Sam memang layak sebab S kagum dengan lakonan die.. Salah satunya dalam cerita Adnan Sempit... huhuhu memang kelakar dan sempoi.. ;)
Shaheizy Sam

Bagy anugerah lain pulak, S tak focus sangat sebab sebuk main dengan anak buah and sepupu yang kecik and makan :p Lapau ok perut nie bile lepas kerja ;) Bile time penutup, S ade jugak tengok Faizal Tahir buat persembahan. Pada permulaan  persembahan memang nampak gempak, sebab die start daripada Faizal Tahir dalam kereta. Then Faizal Tahir menuju ke pentas. Tapi, bagi S lagu yang dinyanyikan tadi kureng sikit... Maaf, siapa je lah S nak komen lagu artis hebat mcm Faizal Tahir, ini hanya pendapat S. mungkin sebab lagu yang dinyanyikan tadi baru lagy... Halwa telinga S tak biase lagy dengan rentak lagu tu ;) Mungkin lepas nie S dengar sedap pulak kan?? ;)
Faizal Tahir

Pakaian-pakaian mereka pada malam ni memang tidak bole disangkal lagy. Semuanya cantik-cantik. Terkesima sekejap tadi :p Tapi, kalau korang perasan.. Baju-baju diorang pakai makin lama makin seksi... adess .. Tapi, bile kita tengok pelakon-pelakon lelaki punya pakaian pulak, bukan main smart. Tutup setutup tutupnye :p Pelik kan...hurrmmm :) Ini ape yang S nampak di mata S... Dimata korang S tak tau lah pulak :)
Piala ASK 2010

Oklah sampai sini je S nak merepek kerepek sikit pasal anugerah skrin kali nie... Kepada pelakon-pelakon yang berjaya, S ucapkan tahniah. Bagi yang tak berjaya, teruskan usaha anda manaikkan industri seni tanah air kita. :D Ceh, bajet macam ade je artis yang bukak blog S nie kan :p

Tata titi tutu :D

0 comments: