Perodua Kelisa diSEKSA

, , No Comments
Salam, burrpppzzz.. Alhamdulillah hihihi baru lepas buka puasa. Korang berbuka makan ape tadi? Mesty kenyangkan… bagoz. Hurrrmm dalam post nie nak kongsi sikit video pasal kereta Malaysia. Mungkin S lambat tau..tapi takpelah, mungkin ade yang lagi lambat tau dari S kot. Huhuhu :D Tadi, sempat jugak belek-belek FB, pastu terjumpa pulak video nie. Ha, korang dah bace kan tajuk entry nie, huhuhuh kejam tak?? Tapi itu memang perkara betul..jeng jeng jeng.. 0 _ 0

Korang pernah tengok rancangan TV yang nama manje die TOP GEAR? Kalau tak pernah..pergi Tanya pakcik google. Okhay, kepada yang tau.. korang perasan tak ada seorang pengacara tu nama die Jeremy Clarkson… kalau tak silap S lah. Tengok nama tu betul-betul..bukan KELLY CLARKSON tau…hahhaha.  Die memang cukup pandai memberikan komen dah hujah tentang sesebuah kenderaan yang ada kat pasaran. Tapi S tak sangka pulak dia pandai buat eksperimen jugak!! Hahaha..



Kalau korang nak tengok betapa kejamnya mamat tu menyeksa kereta Perodua Kelisa tu, sila KLIK link  kat bawah nie.



Setelah dibelek-belek video yang ada kat youtube,S tengok ramai jugak yang marah kat omputih nie, dan ada jugak yang mengutuk kereta nasional. Aiisshhh, lantak pi lah. Setiap orang ada pandangan masing-masing. Tapi  lagi bagus kalau komen dan pandangan yang diberi tu adalah yang membina kn..kn… :)
Kepada adik-adik yang masih sekolah tadika. Jangan tengok eh, sebab kejam sangat…hahahha.. Apa-apa pon, S bangga jadi rakyat Malaysia!!

Kalau rajin tinggalkan komen ok :) tata..


0 comments: