HARI KELUARGA KUMPULAN UTUSAN MALAYSIA

, , No Comments
Assalamualaikum, dalam post kali ni S nak citer sikit pasal hari keluarga Kumpulan Utusan Malaysia. Tahun nie, tempat berlangsungnya Hari Keluarga Kumpulan Utusan ialah di…..jeng jeng jeng… haha.. kat Desa Water Park… entah kali ke bape pon S tak ingat Utusan buat kat situ…lantaklah, asalkan S dpata masuk free hihi :)
Pada hari tersebut.. macam-macam aktiviti ada… sukaneka..artis.. Antara artis yang ade ialah Jefri Din,Alyah, Adam AF2, Shima, Shila OIAM, Ifa Raziah dan Black. Pada hari tu jugak, ade satu lagi syarikat korporat buat hari keluarga, kalau tak silap S..KWSP… KWSP amek side belah kanan dari pintu masuk dan Kumpulan Utusan amek side belah kiri dari pintu masuk…
Family S sampai kat sala dalam pukul 9 lebih.. kitorang amek port kat dalam dewan terbuka…kat sebelah tempat mkanan..hahahah senang sikit nak amek makanan..:) plus plus.. kat dewan tu jugak lah tempat artis artist tu melalak.. dapatlah jugak dengar dan tengok dioranag nyanyi live..
S pulak.. tak main sangat pon permainan kat dalam tu…. takda geng beb… kang S jerit sorang2..x pasal pasal orang ingat S nie budak senget..adoiyai…so S pon temankan anak buah S mandi… S tumpang sekaki main pelampung die.. best wooo..siap ade hon lagik PON PON :)

itu le anak buah S...
nie plak hadiah yang S menang :D
Then S main le sukaneka utk org dewasa…dulu2 S main sukaneka budak2..tapi sekarang dah tak boleh… nnty S kna flying kick ngn budak2 tu kang…(dah tua rupenye S nih..) kat bawah nie gambar hadiah hasil dari titik peluh S berhempas pulas tangan orang…eh bukan..hempas pulas keringat S dalam sukaneka tu… S hadiahkan hadiah S tu kat mak S.. :)

0 comments: