Contest Bear Game Dah Tamat.

, , 2 comments
Salam, hai...ape kabau? harap2 sehat.. Post nie S nak citer sikit pasal contest Bear Game kat blog ZAER nie. Kebanyakan blogger lain ade buat contest jugak.tapi amat jarang-jarang S join. Dan kebanyakkan contest dari blogger lain jugak agak rumit dari contest yang di buat oleh saudara zaer nie. Itu lah sebabnya S join contest die. Mana tak nya.. contest yang die buat sungguh mudah...budak tadika pon boleh join..huhuhu.. just main game sampai lebam mata, lebab tangan, lebam jari..then hantar gambar yang lebam tu kat emel die... hehe.. tipu je. Dalam contest tu kita just kena kumpul markah sebanyak yang boleh pastu kalau rase dah cukup banyak score tuh...print screen then hantar kat emel die. SENANG BUKAN?? Sebab tu lah S cakap contest nie budak tadika pon boleh join.

Ape? korang nak join? cuba bace balik tajuk entry ni. Contest tu da tamat ye pada 17 OGOS 2010 tepat jam 11.59 malam yang lepas. So lupakan lah niat tu :) Keputusan untuk pemenang contest itu pon dah dikeluarkan. Pemenangnya ialah saddam saudara AIDI. Beliau lah yang telah merembat wang tunai RM50 sebagai ganjaran dari kemenangan yang diperolehinya :) tahniah bro :)  S kalah ke?? ha betul lah tuh..S kalah..tapi S tetap rase bangga sikit sebab S dapat no 2. Kalau ade pingat kiranya S dapat PINGAT PERAK lah kan.. :) Tapi, apakan daya, pihak penganjur hanya menyediakan PINGAT EMAS sahaja. hehehe :p temat ketiga pulak ialah saudara Shahir@meng. Die adalah contester yang lebih awal dari S.

markah dan result .

Kat atas tu ialah markah dan result yang dikeluarkan. Cuba tengok markah S ngan markah aidi, tak jauh bezakan? hanya sejuta lebih je... APE??? hehhe..jauh tu.. dasat sungguh brader nie main. So, die memang layak untuk menang contest kali nie. :)

kepada penganjur contest nie, zaer http://xangonila.blogspot.com terima kasih kerana mengadakan contest ni. Dan terima kasih jugak sebab trafik di blog S meningkat lepas joint contest. So, kalau korang nak polis trafik korang meningkat.. rajin-rajinlah joint contest. kalau nak tamak tafik lagik, buat lah contest ikut jejak zaer. :)

Okhaylah, sampai sini je S nak membebel. Nanty kalau rajin... akan adelah post baru. tata :p

2 comments:

Aidi-Safuan said...

ala, baru ingat nak main...

saddam said...

hehe.. takpe... zaer ckp maybe die nak buat contest lagy...so, rajin2 lah melawat blog die... :)