Salam, dalam post nie S nak ucapkan Selamat Hari Jadi kepada seorang yang penting dalam hidup S… Kalau takda die..takda lah S kat atas muka bumi ni sambil menaip post nie:) oaring yang S maksudkan tu ialah ayah S…. “Selamat HAri Jadi Ayah..Semoga panjang umur dan murah rezeki.. terima kasih kerana membesarkan anak ayah yang sorang nie dengan penuh kasih sayang :) “
Sempena hari jadi ayah S pada tahun nie…. Ade satu kelainan sikit..iaitu… kaklong S buat kek untuk ayah..sebanyak dua biji…untuk dibawa ke ofis ayah… kat bawah nie gambarnye..
Sekian terima Kasih…


Harini masuklah minggu yang kedua S men

jadi senior sem-3(senior ke??) kat KPTMKL huuuhuuu... bertambah tua S nie rupenye.. bila da masuk sem-3 nie,rasenye mase untuk S main-main dah semakin berkurang... mana tak nya, dulu mase sem-2 S amek 4 subjek... masuk je sem-3 S kena amek 6 subjek...amek kau... yelah, mungkin ade orang lain yang amek lagy banyak subjek dari S,tak kecoh pn.. tapi tu bukan pointnya,,pointnya sekarang ialah, tak ke terkezut badak S kat sini, dari 4 terjah terus pergy 6 subjek...aiiishhh..

Dalam banyak-banyak subjek tu... yang paling S cuak sikit.. tu ha, subjek data structure... data stucture nie sikit lebih kurang mcm object oriented programming yang macam S amek mase sem-2...benda nie melibatkan coding...ayoyo... yang bezanya data structure hebat sikit :). harap2 S boleh faham subject nie.... 0_0

Dalam sem-3 nie jugak, S tengok ade beberapa perubahan dekat KPTMKL yang S sayangngi nie :p antaranya Wifi intenet yang ade sekarang nie lagi senang nak akses dan laju siikit kalau nak dibandingkan dengan dulu...(baru syiok nak men facebook ;p) pastu S tengok cafe jugak dah bertukar tokey dan bertukar wajah tokey..eh silap wajah kedai... konsep cafe lebih menarik dengan kerusi meja yang baru...tapi S tak makan kat cafe pon, S lagy suka makan kat kedai makngah... sbb murah.. huhuhu.. murah sangat ke?? nasi putih(amek ikut suka hang) plus lauk ayam = RM2.50.. murah bukan? nak murah lagy? masak sendiri kat umah..hahhaha :)

hurmm oklah, sampai sini je S buat post,, banyak sebennarnye post2 lain yang S nak hantar.. tapi.. entah le...idea S selalu tersangkut sangkut nak menaip.. ;) TATA :D

p/s: tu... kat atas tuh.. logo KPTM yang baru tu... :)