Selamat Hari Raya....

, , 4 comments
Assalamualaikum.... first skali aku nk ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri(sory lambat wish) kepada keluargaku tg tercinta, kawan-kawan dan juge semua umat Islam yang sudi ke blog aku yg tak seberapa nie.. urmm.. aku memohon ampun dan maaf kalo ade terkasar bahase kat korang ataupon terkecik kan aty korang... itu sume dilakukan tanpa disengajakan tau....


Amacam raya tahun nie?? ade kelainan?? bg aku, taun nie ade kelainan sikit.... sebab aku beraya tahun nie sebagai seorng student Kolej Poly-tech Mara, biasenye sebagai pelajar sekolah..heheh. Dan kelainan yang paling besau skali..aku beraya sebagai seorng pakcik ataupun paksu ataupun busu... hahaha aku dh tue... :p Aku dpt pangkat baru nie selepas lahirnya seorang baby kecik yang comel(ank buah le) lebih kurang sebulan yang lepas. So, bdk kecik comel nie lah yang membuatkan aku dpt pangkat dan terasa tue sikit :)

Macam mana ngan duit raya korang??? banyak??? urm... duit raye aku takde lah banyk sangat, tapi cukuplah utk beli eskem pop pop and lolipop :p almaklumlah, bile dah besar nie, duit raye yang dapat akan berkurang and sampai satu mase aku plak yang kena bagy duit raye.

urmm.. aku rase smpy sini je post aku kali nie... no idea lah.. hehehe.. skali lagy aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua.... tata :p

4 comments:

arnamee said...

Salam..

raya lagi?:p

saddam said...

yup yup...ade raya lagy.. sbb ade open house raya heheh :p

arnamee said...

eheh,tak update?;p

saddam said...

hhehehe... tak lagy :p