Pay Per Lead Terbaru tentang Info H1N1

, , No Comments

Urm.. kali nie aku nak kongsi sikit info pasal H1N1.

Hari nie, saat nie.. sebanyak 73 kes kematian telah direkodkan. Dijangkakan 5 juta rakyat malaysia akan dijangkiti oleh virus nih.. maknanya berapakah peratus kau dan kau dan aku akan dijangkiti... kira sendiri lah ek..

Babi.. oppss.. aku bkn mencarut yerk.. sesungguhnya aku sedang berpuasa :)
itu adalah nama binatang yang rajin mencipta virus-virus baru dan disebarkan kepada manusia. Dan utk menambahkan masalah lagy.... vaksin untuk virus-virus nie amat sukar utk dicari. Seblum nie kita pernah dikejutkan dengan sejenis virus yang diberi nama manja iaitu JE. Nama panjang aku tak ingtlah plak.. JE nie asal usulnya ada kaitan dengan Babi jugak. Dan sekarang nie kita dikejutkan plak dengan penyakit baru yg bernama Selesema Babi atau nama manjanye H1N1.

Ape virus H1N1 nie? korang tau ke?? dah baca dengan terperinci?? adakah virus nie dicipta dengan sengaja untuk kepentingan sesetengah pihak?
sebagai contoh Mak Cik Salmah sengaja meletakkan julap ke dalam masi lemak yg dijualnya supaya ramai org akan sakit perut dan mendapatkan rawatan di klinik kesihatan yg dimiliki oleh adiknya sendiri..
ha.. harap2 korang faham contoh yang aku bagi tu.

Untuk menambahkan pengetahuan korang tentang virus H1N1 nie.. satu ebook telah dicipta dan diberikan secara percuma kepada org ramai.... korang boleh download ebook nie secara percuma.

Perlu ke download buku nie?? bagi aku, perlu... sebab lepas korang download korang akan dapat extra info tentang virus H1N1. Pastu, kat dalam ebook tu ade contact number org yang jual mask atau penutup hidung dan mulut. Macam yang korang tau, mask salah satu benda yang penting buat masa skarang nih. Kalau menurut dari ebook tu, harga mask yg dijual lebih murah dari pasaran. Dan kalau korang jenis otak bisnes.. korang boleh buat bisnes jual mask... :)

Lagi satu, untuk mereka dan mereka yang nak cuba berjinak-jinak dengan program pay per lead.. pihak penulis ebook nie sedang menjalankan program Pay Per Lead. Korang boleh cuba mendapatkan pendapatan secara online dengan program nie. Ape yang korang kena buat ialah, daftar sebagai agen promosi Pay Per Lead.. pastu korang hanya menjemput dan menyebarkan ebook percuma nih kat kawan-kawan atau sedara-mara korang.

Bagi setiap email yang di daftarkan melalui link korang, korang akan dapat komisyen sebanyak RM0.20 per email. Maknanya kalau korang berjaya buat 50 lead(email) ... korang akan dibayar RM10(duit free tu... :p) minimum payout ialah RM10.

So, kalau korang berminat.. korang boleh klik banner kat atas tu utk dapatkan ebook nie secara percuma dan daftar sebagai ajen promosi Pay Per Lead. Selamat menjana duit dari internet... :)

tata :p




0 comments: