Kolej Poly-Tech Mara Kuala Lumpur

, , 2 comments
Kolej Poly-Tech Mara… hahaha itu le nama kolej tmpat aku belajau. Actually dh 1 bulan lebih aku jadi warga KPTM. Kelas aku start 2/6/09 haritu. Seminggu sebelum kelas start sume student baru dah kena dtg kat KPTM untuk sesi Orientasi… Mula-mula aku ingt lepas antau borang daftar pada 26/05.. kena tunggu 2/6/09 utk pegy kelas… ghupe-ghupe nyew dari hari Rabu 27/5 sampai le hari Sabtu 30/5 dah start program Orientasi…. Arrrggghhh ghosak program aku utk minggu tu… Dah le ade hari yang sampai malam program nye… Tapi takpe, itu le kewajiban seorang student baru mcm aku nie.. mmg tak rugi pon join sesi Orientasi tu.. BEST,BEST,BEST …. Sometime faci akn buat ko tension, sometime sedih, sometime jadi giler-giler.. mmg package :p Susah le nak cerita.. korang tengok le gambau yg ade kat bawah tuh… selebihnye ade kat Myspace aku….(sorry gambau blur- blur :p)


Nie lah family aku... papa kena duk depan.. haha :p
Nie plak nenek(faci) utk anak2 aku huhu :p
kahwen tak cukop bajet.. surat khabar pown jadi :)

p/s: kepada bebudak baru yg akan masuk KPTM KL utk Julai intake… aku ucapkan . . . slamat datang yer.. tyme korang Orientasi.. bebudak Mei intake tengah cuti huhu :p

2 comments:

Adir said...

nape ko ckp mcm org melaka lak ni !!
nk top le tu...
hahaa...duhhh~ !!

saddam said...

eh,dak adir nie.. suke hati aku le... hahahaha