Kolej Poly-Tech Mara… hahaha itu le nama kolej tmpat aku belajau. Actually dh 1 bulan lebih aku jadi warga KPTM. Kelas aku start 2/6/09 haritu. Seminggu sebelum kelas start sume student baru dah kena dtg kat KPTM untuk sesi Orientasi… Mula-mula aku ingt lepas antau borang daftar pada 26/05.. kena tunggu 2/6/09 utk pegy kelas… ghupe-ghupe nyew dari hari Rabu 27/5 sampai le hari Sabtu 30/5 dah start program Orientasi…. Arrrggghhh ghosak program aku utk minggu tu… Dah le ade hari yang sampai malam program nye… Tapi takpe, itu le kewajiban seorang student baru mcm aku nie.. mmg tak rugi pon join sesi Orientasi tu.. BEST,BEST,BEST …. Sometime faci akn buat ko tension, sometime sedih, sometime jadi giler-giler.. mmg package :p Susah le nak cerita.. korang tengok le gambau yg ade kat bawah tuh… selebihnye ade kat Myspace aku….(sorry gambau blur- blur :p)


Nie lah family aku... papa kena duk depan.. haha :p
Nie plak nenek(faci) utk anak2 aku huhu :p
kahwen tak cukop bajet.. surat khabar pown jadi :)

p/s: kepada bebudak baru yg akan masuk KPTM KL utk Julai intake… aku ucapkan . . . slamat datang yer.. tyme korang Orientasi.. bebudak Mei intake tengah cuti huhu :p
(daftar ejen jual topup)
Agak lama jugak promosi ini berjalan... utk pengetahuan korang.. harga promosi ini akan dinaikkan tidak lama lagi... so, aku harap korang menggunakan kesempatan yg ade.. jngn berlengah lagi..
sebarang soalan boleh tanya aku di yahoo messenger atau di shoutbox atau pun korang call/sms je aku...
saddam
013-2996375
(daftar ejen jual topup)
baru-baru nie aku ade contact pihak shafaries enterprise utk bertanya kan pasal promosi nie...
dan utk pengetahuan korang promosi ni masih berjalan walaupun telah masuk bulan Jun...
tarikh tamat promosi ni masih belum diketahui....
so kpda sesape yg tak daftar sebagai ejen Shafaries Ent. korang boleh lah daftar skarang dengn harga Promosi Rm30 shj sekali seumur hidup.....

Call/sms : saddam
0132996375
sebelum ni ade jugak yg tanya pasal nokia e75.....
actually harga henset akan berubah setiap 2 minggu....
pada hari ni secara rasmi nye promosi nokia e75 telah ditamatkan...
jika ada promosi-promosi lain, aku akan postkan kat sini, so rajin-rajin lah bukak blog aku ataupun jadi follower...

kalau nak tau harga bagi henset nokia e75 atau henset2 jenama lain seperti
sony ericsson,asus,acer,samsung
...korang boleh tanya kat shout box atau sms je no aku ok..