Hai-O Marketing..Percuma

, , No Comments

Pernah dengar, tetapi tak berpeluang utk memahaminya??
Tambahkan ILMU perniagaan anda secara PERCUMA!!!


Bulan lepas aku follow abg ipar aku(abg am) pergi dengar talk pasal Hai-O. abg am tak culik aku pun, aku sendiri yg volunteer nak pergi. Saje-saje nak tambh ilmu pasal MLM. Lagi pon tak kena bayau sesen pon. Its FREE OF CHARGE. Tempat talk Hai-O tu dekat jew..
Talk tuh diaadakan time malam khamis, tak boleh nak buat siang hari sebab org-org yg join Hai-O nih bekerjaya.
(biler dah tip-top kat Hai-O diorang akan berhenti keje then focus 100% kat Hai-O).
Mcm skarang nih, abg ipar aku dah ade pangkat Sales Manager. Baru join 2 bulan lebih, cek pertama bernilai RM 3k dah diterima and dah selamat digunakan pon hehehe :p kalo tak silap aku sebahagian duit tuh die guna utk modify kereta kesayangan die.
Sebelum nih aku pening jugak pasal Hai-O nih, tapi lepas dengar talk pasal Hai-O baru aku nmpk and faham mcm mana marketing die. Mmg modal nak join Hai-O nih agak besar tapi kalo kita buat cara yg diajar dengn betul, senang-senang jew jita dpt modal tu balik and then terus dapat UNTUNG, UNTUNG,UNTUNG.(duit free hehe :p) kalo aku dah ade kerja tetap, aku rase aku akn join Hai-O nih, tapi apa boleh buat, aku nie hanyalah seorng manusia baru abes SPM :p, duit tak cukop bnyk lagy utk join Hai-O. tapi abang ipar aku bg tau kat aku kalo aku nak join skarang nie pon boleh, tak perlukan modal yg besar. Bayaran yuran die murah jew, RM30. benda ni utk newbie-newbie yg mcm aku nih. Abg am ckp kalo aku join skarang bagus jugak sebab boleh dikatakan BONUS utk aku sbb aku dah ade pendedahan awal and dah tau selok belok MLM.
Kalo korang rase mcm made duit lebih, RM 30 boleh lah join Hai-O nie. And kalo korang ade saudara-mara atau kengkawan yg nak tau lebih mendalam mengenai Hai-O korang boleh lah call aku and aku akan minta abg ipar aku bawa korang pergi talk Hai-O.

p/s: JANGAN RISAU….TIADA BAYARAN DIKENAKAN UTK BAWAK KORANG…FREE OF CHARGE …jangan segan-segan..call je :p
p/s: KALO KORANG NAK ORDER PENAPIS AIR ATAU PREMIUM BEAUTIFUL KORSET....jangan segan-segan..call je :p

0 comments: