AKU PENJUAL TOPUP

, , No Comments
TOPUP MURAH
(harga dealer)

1)Hanya RM25 seumur hidup
2)Hanya menggunakan SMS
3)Topup e-reload 24jam serendah RM3
4)Promosi sehingga 16/5/09
5)Harga asal RM40
CELCOM MAXIS DIGI UMOBILE I-TALK

*Topup celcom10 : RM9.50 shj

Eload System- Topup Kredit Serendah RM3.00 serendah RM3

Topup murah…. dah berapa tahun korang guna prepaid card?? 2 tahun 3 tahun 5 tahun?? Ape yang korang dapat biler beli topup kat kedai runcit atau 7 eleven selama ni?? Huh?? Takde ape ape?? Meh sini aku cerita sikit.

Korang tau tak sebenarnye korang dah rugi/membazir… utk pengetahuan korang, aku hanya keluarkan duit RM9.50 shj utk dapatkan topup Celcom 10.
Kalo korang beli kat 7 eleven korang terpaksa bayar RM10 utk dapatkan Celcom/Maxis 10 and kalo nak malang lagi, korang terpaksa bayar RM10.50 untuk dapatkan topup Celcom/Maxis 10 macam kedai runcit area rumah aku buat(Flat Sri Johor bawah). Skarang nih kalau aku nak beli topup, aku hnya hantar SMS je. Tak perlu ke kedai.

Sekarang nih satu syarikat topup sedang jalankan promosi. Yuran untuk daftar kini hanya RM25 sahaja. Promosi ni sehingga 16/5/09. Selepas tarikh tu, yuran akan menjadi RM40(harga asal).CEPAT PROMOSI TINGGAL BEBERAPA HARI JE….

So, skarang ni ape lagi yg korang tunggu? Gunakan teknologi yang ade. Bagi aku ini lah teknologi yang menyenangkan dan menguntungkan manusia. System ni dah lama digunakan terutamanya penjual-penjual topup kat area rumah korang. Cuba korang fakir, kenapa ade manusia yang sanggup bayar beratus-ratus utk dapatkan Smart-Tag jawapannya simple je..sebab orang tu nak senang…. taknak beratur panjang bile nak bayar tol. So, korang fikir-fikirkan lah ek ;p

INFO LENGKAP TENTANG TOPUP MURAH ADE KAT SINI>>

p/s: 1)Ramai yg takut kena tipu biler nak bank-in duit untuk daftar…
*Jangan risau ini bukan penipuan.

0 comments: