AKU PENJUAL HANDPHONE

, , 6 comments

INGIN BELI HANDPHONE??
RM50 - RM100
LEBIH MURAH DARI HARGA PASARAN
NOKIA,SONY ERICSSON,SAMSUNG,LG,ACER,ASUS
DAN CHINA PHONE
*Bergantung kpd jenis HP

*NOKIA E75 : RM 1969

Hai… skang nih aku dh mula jual handphone… aku baru je jinak jinak ngn perniagaan nih… salah satu handphone yag aku dh jual ialah Sony E P1i…. aku jual kat makcik aku… die dh hampir2 nak beli kat member die ngan harga RM 1500…. Tp lepas aku bg tau yg aku jual hp.. die terus beli kat aku… aku jual kat makcik aku ngn harga RM 1400..Mesty korang rase handphone yang aku jual under water punyer…Sbb abg ipar aku sendiri tanye kat aku…haha… kepada korang yg rase mcm tuh…korang jangan risau le.. aku jual yang original punyer lah…. Kalo korang nak AP pon aku ade jual jugak….Kenapa aku boleh jual hp ngn harga murah??????Okhay lah aku bg tau kat korang… sebab nyew ialah

(1)aku tak payah nak sewa kedai..
(2)tak payah nak bayau bil air..
(3)tak payah nak bayau bil letrik…

dekat situ je aku dh save beribu.. Cara aku berniaga…korang kol aku,then aku jual kat korang…simple.kalau korang nak tau harga hp yang aku jual..korang boleh hantar komen atau pon call/SMS je handphone aku…sampai sini jew aku merepek kerepek…tata:p

6 comments:

maizatj's Blog said...

Salam...ada x hp harga bawah rm100? Berapa harga Nokia 5610?

saddam said...

salam.. maaf takda.. kalau yg tu dlm RM 740

MOHAMAD THAMIM ANSHAARI said...

bro,berapa harga nokia 5730.
pls reply kat email sya mdthamim88@gmail.com
thank

BloG GiRL said...

Bro de x sony erricsson w380i dgn w580i, bpe rm?

Me n myself la babe... said...

motorola nyer model ade x??? v3xx

MAJLIS BELIA NEGERI PAHANG said...

hp ape je yg hrga rm100