Hati hati kalau nak beli CELCOM UOX...

, , 1 comment
Herlow…..post nie aku nak bg basihat kat korang…. Nasihat aku supaya korang berhati2 kalau nak beli Celcom UOX.. baru2 nie sepupu aku kat Melaka baru beli Celcom UOX. Kalau tak silap aku, die beli kat Melaka Sentral.. die bayau RM 20 utk dptkan Celcom UOX…neeeeaaaaa….dah kena tipu…jeng jeng jeng… sepatut nyer die die kena bayau RM 10 je… sepupu aku bg tau kat aku,,, yg akak ejen UOX tuh bg tau kat die kena bayau RM 20 sebab die akan dapat topup RM 10 dan RM 10 lagy Celcom akan masukkan kat no UOX die. Yup..mmg korang akan dpt topup RM10 dan Celcom akan bg RM 10 = RM 20…. Tapi sebenau nyer korang hanya perlu bayau RM 10 utk topup tuh and yang RM 10 dari Celcom tuh Celcom bagy FREE je…biasalah,Celcom kan baik. So, kepada saper-saper yg baru nak amek no Celcom UOX… Berhaty- haty yerk dengan ejen yg suke menipu nih… kepada sesaper yg tak terfikir nk amek no UOX, aku sarankan korang amek cepat.. sbb memang jimat gilew…. Okhayyy…smpy sini je aku merepek kerepek… tata :p

1 comments:

maxx06 said...

aku switch dari maxis ke celcom tak payah bayo pun . dapat la credit free rm15. aku dah masak kene cekik ngan maxis.