Amek result SPM

, , 2 comments
12/3/09….haha.. nie lah tarikh bebudak yg seumur dengan aku tunggu2… tarikh untuk amek result SPM 2008. hari tu aku amek result kat SMK COCHRANE(sekolah yg ade lift uh..huhu :p).
Aku datng dalam pukul 10.30 pagi…dari jauh aku dh nmpk bebudak tengah lepak kt luar skolah sbb result tak boleh amek agy time tuh. Diorang sume dh lain..almaklumlah dh abes skolah…
Mcm2 jenis warna and style rambut ade… kalo time skolah korang wat mcm tuh,dh lama cekgu Syukor potong..haha..

Lepas aku borak2 ngn bebudak tuh.. aku pegy amek majalah skolah… lepas dibelek-belek majalah tu,akhirnya aku jumpa satu gambau..muka seorang budak lelaki yg rambutnye pendek dan kulitnye agak gelap jugak lah..haha.. itulah aku.. MAKK aiiiii bkn main gelap agy muke aku…tuh sume penangan pegy kawad kaki KRS tahun lepas..(aku budk BOMBA tp diimport ke KRS) kalo tak silap aku,sesi amek gambau majalah sekolah seminggu lepas pertandingan kawad kaki zon pudu abes. Itu le sbb nye warna gelap kulit aku nih bertambah.hehe. Tapi kira berbaloi jugak lah kulit aku jd gelap..sbb kitorang dh pecahkan rekod 4 tahun tak pernah menang..kitorng dpt no 3 zon pudu..huhu :p

Akhirnyew..result SPM dh boleh amek… mcm biase lah.. kena lah beratur .. aku tak beratur..sbb aku nak amek result aku last last…haha… sementara tunggu member2 kelas aku amek result..Aku sempat amek gambau diorang..





3 mamat yg takmo amek result..huhu :p

















































































































































































































Kepada yg Berjaya.. aku ucapkan tahniah.. kepada yg kurang Berjaya… takper..jangn putus asa..bnyk lgy exam yg korang akan tempuhi… okhay lah..sampai sini je aku merepek kerepek…kalo ade mase aku merepek lagy…tata :p





2 comments:

A M-Syah Reza said...

saddam..welcome to blogger world..ko nie teruk la..amik gambar haku dari a bad angle..nevermind..but welcome beb

SaDdAm said...

hai...oppzzz soryyy... aku dh klik tyme tuh n tu lah hasil nyew... takper takper.. nnty aku suh ko pose baiikk then aku amek gambau ko ek..hehe :p